Wij maken en plaatsen voor U

Aluminium dakgoten, regenafvoerbuizen en dakoversteken voor particulieren
 
Meer info over AlustarContacteer ons

Dakgoten kiezen

 

Bij Alustar kan u als particulier doe-het-zelver rechtstreeks aluminium dakgoten, dakoversteken en regenafvoerbuizen bestellen. Wij komen tot bij u en maken onze dakgoten volledig op maat van uw dak. U moet alleen uw dakgoten kiezen. Zowel volledige woningen als kleinere projecten (tuinhuizen, carports …) worden door ons ervaren team uitgevoerd. Met onze profileermachines kunnen we uw dakgoten in een mum van tijd produceren, volledig op maat, in het model en de kleur die u wenst. Zo bent u zeker van een aluminium dakgoot op maat volledig passend bij de stijl van uw woning of bedrijfsgebouw.

Kiezen voor aluminium dakgoten, dakoversteken en regenafvoeren is kiezen voor een zorgenvrije regenafvoer op lang termijn. Onze naadloze regenafvoeren lekken niet en moeten ook niet geschilderd of herschilderd worden. Na de plaatsing kan u alleen maar genieten van een zorgenloze regenafvoer.

Weet u niet goed wat gekozen of hebt u nood aan vrijblijvend advies? Alustar staat u bij met raad en daad. Er zijn tal van mogelijkheden waaruit u kan kiezen en als leek kan er vaak heel wat getwijfeld worden. Daarom geven wij advies over afmetingen, bevestigingsmogelijkheden en extra mogelijkheden voor regenafvoerbuizen.

Contacteer ons of vraag een vrijblijvende offerte.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

DEVIS GRATUIT