Inmetsbeugel voor uw regenpijp

Dankzij onze aluminium inmetsbeugels kan uw aluminium regenpijp in uw muur geïntegreerd worden. Zo wordt de regenwaterafvoer blindelings bevestigd. De inmetsbeugel wordt in de muur ingemetseld.
Bij de montage van de afvoeren, klikken deze in de inmetselbeugel waardoor afwerking met externe bevestigingsbeugels
niet meer nodig is.
De inmetselbeugels zijn speciaal voor onze aluminium afvoeren ontwikkeld en zijn beschikbaar voor vierkante afvoeren
80 x 80 mm
en 100 x 100 mm. De inmetselbeugels zijn verkrijgbaar in inox of gegalvaniseerd staal.

Inmetsbeugel

Bladafscheider met zeef

Recuperatie van regenwater past bij het duurzaam bouwen en wordt steeds populairder. Om ook hier volledig in aluminium te kunnen werken ontwierpen we bij Alustar een bladafscheider met zeef in aluminium om op uw regenwaterpijp te bevestigen. Zo kan u regenwater recupereren zonder bladeren en andere afzetting.

Stootbuizen, voetbuizen en ondereinden in aluminium

Ook stootbuizen in aluminium onderaan de regenpijp zijn verkrijgbaar. Deze worden vervaardigd uit geëxtrudeerd aluminium en voorzien van een mof.

Daarna zorgt een poederlak voor een perfecte afwerking. Hiervoor heeft u de keuze uit alle RAL kleuren.

Inmetsbeugel

Gootbakken in aluminium

Zoals reeds aangegeven bij de bladafscheider is het opvangen van regenwater op vandaag steeds belangrijker en ecologischer. Om het opgevangen water naast ‘bladloos’ ook gezonder te maken ontwikkelde Alustar aluminium gootbakken. Gebruikelijk worden gootbakken in lood of zink gemaakt. Deze materialen zijn echter ongezond en zetten zware metalen af die door het water worden opgenomen. Door te kizen voor aluminium gootbakken kiest u voor een milieuvriendelijk en risicoloos alternatief. 

Uiteraard is dit slechts een kleine bijdrage aan de nieuwe Europese richtlijnen om het loodgehalte in het drinkwater terug te brengen. Maar ook kleine beetjes helpen. Zo is A.R.S. Alustar niet het enige bedrijf dat met een kleine ingreep helpt tot een betere drinkwater: Velux zal de slabbe aan het gootstukje voortaan in aluminium uitvoeren. Voordien werd hiervoor een loodslab gebruikt. Dit zijn reeds 2 kleine wijzigingen in het bouwen en verbouwen die ons een stapje dichter bij helpen.

Stadsuitlopen in aluminium

Naast de traditionele PVC stadsuitlopen bieden wij u nu ook de mogelijkheid om te opteren voor een stadsuitloop in aluminium gelakt volgens een RAL kleur naar keuze.

Met de aluminium stadsuitloop kiest u nu voor een perfecte inpassing van uw hemelwaterafvoer op de gevel. Geen standaard PVC kleur meer, maar een kleur aangepast aan uw gevel.

Alustar biedt stadsuitlopen in verschillende maten en deze kunnen gelakt worden in alle RAL kleuren.
Alle stadsuitlopen zijn maatwerk en worden tig gelast. 

Meerinfo? Contacteer ons vrijblijvend!

Inmetsbeugel

Vergaarbakken in aluminium: standaard of op maat

Als standaarduitvoering in vergaarbakken in aluminium bieden wij 2 modellen aan. Deze worden gepoederlakt in een RAL-kleur naar keuze.

  • 20cm x 14,5cm x 15cm
  • 24cm x 16cm x 17cm

Beide afmetingen zijn beschikbaar met een tapgat met diameter 80 mm of 100 mm. Het tapgat is 7 en 8 cm lang.

Onze vergaarbakken zijn vervaardigd uit dunwandig aluminium en zijn, naast de standaardmodellen ook beschikbaar in verschillende afmetingen op maat, naar wens van bouwheer of architect.

We kunnen de vergaarbakken ook afwerken met een sierelement naar keuze wat een kwalitatieve uitstraling geeft aan uw vergaarbak. Zo maken we van onze basisproducten een product volledig op maat van uw wensen!

De perfecte afwerking en het sierelement aan de voorzijde zorgen voor een kwalitatieve uitstraling. Bovendien kunnen wij ze u aanbieden in alle RAL-kleuren.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

DEVIS GRATUIT