Profileermachines voor dakgoten

Dé weg naar naadloze dakgoten

Behalve specialist in aluminium afvoersystemen zoals dakgoten, regenpijpen – afvoerbuizen en dakoversteken, is Alustar ook verdeler van profileermachines voor dakgoten in de woning- en industriebouw. Wij bieden 5 verschillende standaard profileermachines aan voor het vervaardigen van naadloze dakgoten, waar u het wenst. Onze profileermachines zijn klein en kunnen overal produceren, op de werf of in uw werkplaats.

Ontdek de voordelen

Welk model van profileermachine u ook kiest, u profiteert steeds van de volgende voordelen:

  • eenvoudige bediening met drukknoppen
  • extra bedieningspanelen voor meer veiligheid, gemak en precisie
  • afzonderlijke polyurethaan aandrijfwielen
  • zwevende, rvs vormrollen voor gevarieerde diktes
  • dubbele vleugelguillotine

Haal een profileermachine in huis

Wilt u uw klanten de beste oplossing aanbieden op vlak van regenwaterafvoer? Vertrouw dan op de profileermachines van Alustar. Hiermee maakt u snel, veilig en eenvoudig naadloze dakgoten voor woningen, kantoren, bedrijven en industriële gebouwen. Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak.

Verdeler van professionele profileermachines

Voor dakwerkers, aannemers en bouwbedrijven

Eigen productie van naadloze, aluminium dakgoten

Profileermachines voor woningbouw en industriebouw

Uiteraard kunnen alle profileermachine gebruikt worden voor zowel industriebouw als woningbouw. Het is wel zo dat de dakgoten voor woningbouw vaak kleiner (smaller) zijn dan de dakgoten gebruikt bij grotere, vaak industriële gebouwen. Hieronder vindt u een overzicht van onze profileermachines en hun specificaties.

Profileermachine voor trapeziumvormige hanggoot

Deze profileermachine (B343) wordt hoofdzakelijk gebruikt voor maken van dakgoten voor de woningbouw. Met de “Alustar Trapezium” profileert u een strakke en rechtlijnige aluminium dakgoot met een bovenopening van 12,5 cm of 5″.

Met deze profileermachine krijgen we een moderne dakgoot, zonder rustieke rondingen, maar rechte ononderbroken lijnen. De montage gebeurt met verborgen binnenbeugels en door een extra profilering in de grond van de goot worden de moderne, strakke eigenschappen nog meer beaccentueerd.

Een dakgoot geproduceerd met deze profileermachine past perfect bij een moderne, strakke woning en kan in ruim aantal kleuren worden geproduceerd.

Profileermachine rustieke goot

Deze profileermachine profileert een iets breder en dieper profiel en werkt met minder strakke lijnen. De 6″ of 15 cm verwijst naar de bovenopening van de goot. Door de grotere opening wordt deze goot ook gebruikt voor industriële gebouwen als maar ook in de woningbouw kan ze worden gebruikt.

Profileermachine brede rustieke goot

Deze profileermachine profileert een 8″ of 20 cm brede, rustieke goot, ook gekend als het ‘Nederlandse model’. Met deze profileermachine maakt u een rustieke goot met rondere vormen en brede opening. De vorm is typisch voor de woningbouw maar door de brede opening hoofdzakelijk gebruikt in de industriebouw, zowel in België als in Nederland.

Profileermachine voor grote, rustieke goot

Deze profileermachine profileert goten met een bovenopening van 10″ of 23 tot 26,5 cm, afhankelijk van de bandbreedte.  Deze profileermachine wordt (bijna) uitsluitend gebruikt voor industriële gebouwen. De vorm is net als bij de 6″ en 8″ rustiek met gebogen kanten. Ook bij deze goot kan de kleur vrij gekozen worden.

Profileermachine voor bakgoot

Deze profileermachine (B205) profileert grote bakgoten voor industriële toepassing. Deze vierkantevormige goten hebben een zeer strakke en moderne uitstraling, zonder  afrondingen. Ook deze goot is in verschillende kleuren verkrijgbaar maar beperkt zich tot 5 standaardkleuren.

Combi-profileermachine

De combi-profileermachine is ideaal voor bedrijven die actief zijn in zowel woningbouw als industrie.  Deze machine laat u toe dakgoten te produceren van zowel 5″ als 6″ of 12,5 cm en 15 cm. Daar waar voor particuliere woningen goten met een bovenbreedte van 12,5 cm meestal voldoende zijn, is een goto van 15 cm vaak nodig/ geschikte bij grotere industriegebouwen. De combi-profileermachine wordt snel omgeschakeld naar groter of kleiner formaat.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

DEVIS GRATUIT