Uw dakgootspecialist

Alustar is uw partner in aluminium dakgoten, afvoeren en dakoversteken voor zowel woningbouw als industriebouw. Als dakgootspecialist bieden wij u, samen met ons uitgebreide dealernetwerk, een oplossing op maat voor hemelwaterafvoer.

A.R.S. bvba of Aluminium Rainwater Systems, is gespecialiseerd in de verkoop van materialen en constructiemachines voor het profileren van naadloze hanggoten, dakoversteken en afvoerbuizen in aluminium. Onze groothandel bouwde sinds de oprichting in 1997 een sterke reputatie op als dakgootspecialist en promotor van het Alustar-merk. Intussen groeide het familiebedrijf uit tot een moderne en actieve kmo.

Partner in woning- en industriebouw

Onze producten zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie en kunt u gebruiken in de woningbouw en in de industriebouw. Onze klanten zijn zowel bouwondernemingen als bouwpromotoren, aannemers, dak- en zinkwerkers, huisvestingsmaatschappijen, architecten en particulieren.

Machinaal gevormde hanggoten

We vormen de hanggoten machinaal op de werf, voor optimale efficiëntie. Het vertrekpunt is een aluminium band op coil. Een profileermachine drijft de aluminium band aan op aandrijfrollen uit kunststof en vormt de goten naar het juiste profiel. De lengte is variabel, maar maximaal 25 tot 30m.

Deze combinatie van diversiteit en efficiëntie maakt van A.R.S.- Alustar een vooraanstaande partner voor wie kwaliteit en afwerking zoekt.

Stuwende kracht achter dealernetwerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, beschikt dakgootspecialist A.R.S.-Alustar over een netwerk van zelfstandige installateurs in België, Nederland en Frankrijk. Deze dealers krijgen volop ondersteuning van onze eigen montageploeg, zodat u altijd kunt rekenen op een vlekkeloze installatie.

Wij zijn voor onze dealers-installateurs niet zomaar een leverancier, maar een volwaardige gesprekspartner die alle vragen perfect begrijpt en beantwoordt. Wilt u meer weten over Alustar of heeft u een aluminium dakgootspecialist nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

A.R.S. BVBA Nijverheidsstraat 3 8740 Pittem TEL: +32 (0)51 611 168 FAX: +32(0)51 612 846