Dakrand en oversteek in aluminium

Mooi en duurzaam

Bij een aluminium dakgoot en afvoerbuizen hoort natuurlijk ook een aluminium dakoversteek. Aluminium is een duurzaam en mooi alternatief als u eens iets anders wilt dan plastic of houten planchetten aan uw woning. Het tand- en groefpaneel in aluminium met dubbele V-groef is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunt u combineren met de kleur van de aluminium dakgoot. Zo maakt u uw afvoersysteem volledig op maat van uw stijl!

Ontdek de voordelen

Onze voorgelakte, aluminium planchetten zijn ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie, en dat zonder schilderwerk! Een dakoversteek in aluminium is bovendien:

  • zeer duurzaam
  • milieuvriendelijk
  • kleurvast
  • waterbestendig
  • budgetvriendelijk  
  • onderhoudsarm

Hoe gaan we te werk?

De bekleding van de dakoversteek gebeurt op een traditioneel houten raamwerk. Dit raamwerk kan zowel op hout, steen als beton worden bevestigd.

We monteren de planchetten dwars op de dakrand. De bijhorende muur- en boordplankprofielen verzekeren een perfecte afwerking. Ook de hoek- en gevelvlakken van de dakoversteek worden perfect afgewerkt. We verbergen alle bevestigingen, zodat er geen storende schroeven of popnagels zichtbaar zijn.

Vraag het ons

Contacteer ons voor meer informatie over de installatie van een dakoversteek of vraag direct een offerte aan. Onze experts zijn klaar voor elke uitdaging.

A.R.S. BVBA Nijverheidsstraat 3 8740 Pittem TEL: +32 (0)51 611 168 FAX: +32(0)51 612 846