Dakgoten passend bij uw ontwerp

Naadloze, aluminium dakgoten volledig zoals u ze wenst
Meer info over AlustarContacteer ons

Uw ontwerp, onze dakgoten

Als architect bent u vast en zeker al eens vruchteloos op zoek gegaan naar een dakgoot die perfect past bij uw project. Bij Alustar aluminium dakgoten vindt u ongetwijfeld wat u zoekt voor ieder ontwerp. Wij profileren dakgoten zoals u ze ziet, in de kleur passend bij de woning die u tekent of in de maat en vorm voor het industriëel project dat u ontwerpt. De keuze in aluminium dakgoten, dakoversteken en regenafvoerbuizen is zeer ruim.

Mogelijkheden

Zowel voor ontwerpen in pastorijstijl als moderne huizen of bedrijfsgebouwen vindt u bij Alustar een juist ontwerp en afwerking. Zo kan u voor de dakgoten van uw project kiezen tussen 5 modellen, groot en klein, rustiek of strak. U kan kiezen tussen 19 kleuren, waarvan 8 kleuren standaard zijn bij de meeste modellen. En u kan ook opteren voor een bevestiging met klassieke zichtbare gootbeugel of voor een verborgen ophanging met binnenbeugel.
Ook in de afvoerbuizen hebt u veel mogelijkheden naar kleur en model. Daarnaast kan u kiezen uit een ruim aantal extra opties voor de regenafvoerbuizen van uw project.
Naast de keuze in dakgoten en afvoerbuizen in aluminium bieden we bij Alustar ook een ruime keuze dakoversteken, zowel in kleuren als in afwerkingsmogelijkheden kan u kiezen uit een groot aantal afwerkingen.

Maar niet alleen voor u als architect zijn de voordelen bij kiezen voor Alustar groot. Ook voor uw klant bieden onze producten een groot aantal voordelen. Zo vragen onze producten weinig onderhoud en zijn ze dankzij hun naadloosheid volledig vrij van lekken. Zo krijgt uw klant niet alleen een volledig op maat gemaakt ontwerp, ook nadien pikt hij er de vruchten van.

Contacteer ons of vraag een vrijblijvende offerte.

 

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

DEVIS GRATUIT