Dakrand en oversteek in aluminium

Mooi en duurzaam

Bij een aluminium dakgoot en afvoerbuizen horen natuurlijk ook aluminium dakoversteken. Aluminium is een duurzaam en mooi alternatief voor plastic of houten planchetten aan uw woning.
Het tand- en groefpaneel in aluminium met dubbele V-groef is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunt u combineren met de kleur van de aluminium dakgoot. Zo maakt u uw afvoersysteem volledig op maat van uw stijl.

Ontdek de voordelen

Onze voorgelakte, aluminium planchetten zijn ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie, en dat zonder schilderwerk! Een dakoversteek in aluminium is bovendien:

  • zeer duurzaam
  • milieuvriendelijk
  • kleurvast
  • waterbestendig
  • budgetvriendelijk
  • onderhoudsarm
Hoe gaan we te werk?

De bekleding van de dakoversteek gebeurt op een traditioneel houten raamwerk. Dit raamwerk kan zowel op hout, steen als beton worden bevestigd.

We monteren de planchetten dwars op de dakrand. De bijhorende muur- en boordplankprofielen verzekeren een perfecte afwerking. Ook de hoek- en gevelvlakken van de dakoversteek worden perfect afgewerkt. We verbergen alle bevestigingen, zodat er geen storende schroeven of popnagels zichtbaar zijn.

Dakrand bekleding in aluminium

Wilt u iets anders dan plastiek of houten planchetten aan uw woning? Dan is aluminium een duurzaam en mooi alternatief.

Dakrand en dakoversteek in aluminium

Wilt u iets anders dan plastiek of houten planchetten aan uw woning? Dan is aluminium een duurzaam en mooi alternatief. Het tand en groef paneel in aluminium met dubbele V groef is in verschillende kleuren verkrijgbaar en kan al dan niet gecombineerd worden met de kleur van de aluminium dakgoot.

Aluminium planchetten

Denk duurzaam, ….. denk aluminium! Niet voor niets onze leuze.

Dakgoten en planchetten in aluminium. Aluminium is een uiterst duurzame grondstof en leent zich uitstekend voor geprofileerde toepassingen zoals dakgoten en dakrandprofielen.
Onze dakgoten en planchetten in gelakte aluminium geven uw woning een kraaknette look, zijn onderhoudsarm en passen bij elke bouwstijl.

Onze aluminium planchetten kunnen toegepast worden voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Tand- en groefpanelen in aluminium

Bent u het beu om uw dakrand om de zoveel jaar opnieuw te schilderen? OF wilt u het uitzicht van uw woning of bedrijfsgebouw veranderen? Met een voorgelakt aluminium paneel met dubbele V groef snel kan u dit snel veranderen.

Het eindresultaat oogt bijzonder modern en net. De aluminium planchetten zijn kleurvast, waterbestendig, budgetvriendelijk en onderhoudsarm.
Eén van de kleuren uit ons assortiment past ongetwijfeld bij uw woning en zorgt voor een nieuwe look.

Aluminium schrijnwerk voor dakoversteek

Alustar verzocht dakoversteken in aluminium met het grote voordeel dat dit zonder één enkele groef of nagel kan gebeuren. De dakoversteken worden volledig onzichtbaar bevestigd.

Aluminium voor elke bouwstijl
Of het nu een traditionele fermette is of een moderne, Spaanse villa, onze producten passen zich aan elke bouwstijl aan.
Dakgootspecialist
A.R.S.-Alustar is, naast de specialist in aluminium dakoversteken, ook al jarenlang specialist in de fabricage en montage van aluminium dakgoten.

Dakoversteek in cederhout en aluminium

Een perfecte combinatie voor uw dakoversteek! Het warme gevoel van cederhout en de moderne uitstraling van aluminium.
Onze aluminium planchetten zijn verkrijgbaar in 
verschillende kleuren.

Een oversteek in uw kleurkeuze

De aluminium dakoversteken van Alustar zijn beschikbaar in 19 kleuren. Zo gaan ze volledig samen met uw dakgoten en met uw huis, kantoorgebouw, bedrijfsgebouw of winkelpand.

Zowel voor renovaties als voor nieuwbouw kan u bij Alustar terecht voor uw dakoversteek in de kleur van uw keuze.

Klik door en ontdek de beschikbare kleuren.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

DEVIS GRATUIT